fbpx
Käännöskielet
Valikko

Verkkosivujen kääntäminen

verkkosivujen kääntäminen

Verkkosivukäännös on yksi suosituimmista käännöspalveluistamme. Laadukas verkkosivukäännös luo yrityksestäsi luotettavan kuvan. Siksi käännämme yrityksesi verkkosivut nopeasti, kätevästi ja laadukkaasti. Verkkosivutekstien manuaalinen kopioiminen kuuluu menneisyyteen – me käytämme uutta teknologiaa, jonka avulla tekstien vieminen ja käännösten tuominen onnistuu automaattisesti. Verkkosivukäännösten lisäksi tarjoamme myös sisällöntuotantoa, avainsana-analyyseja vieraille kielille, SEO-editoimista sekä muita palveluita. Seuraamme hakukoneoptimoinnin kehitystä ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että verkkosivustosi käännös näkyy hakukoneiden tulossivujen alkuosassa.

Mitä verkkosivun käännösprosessi sisältää?

Verkkosivukäännöstä varten lähetä meille sähköpostitse seuraavat tiedot:

👉 mille kielille haluat kääntää verkkosivustosi

👉 haluatko kääntää koko verkkosivuston vai osan siitä (tuotekuvaukset, sisältösivut, blogikirjoitukset)

👉 mikä on käännöksen määräaika

👉 mitä sisällönhallinta-alustoja verkkosivustosi käyttää?

Sen jälkeen lähetämme sinulle tarjouksen.

käännöspalvelu

Kylli

Kylli on kehitys- ja teknologiajohtajamme. Hän on työskennellyt kääntäjänä yli 15 vuotta ja opiskellut kääntämistä Tallinnan yliopistossa. Kylli on perfektionisti, joka on tyytyväinen vain täydelliseen lopputulokseen. Hänen ainutlaatuinen kykynsä on nopea lukutaito. Hän on myös teknisesti erittäin terävä ja hänellä on erehtymätön kyky ennakoida tulevia trendejä.

Transly-käännöstoimisto on kehittänyt kätevän verkkosivukäännösprosessin, joka säästää sinulta aikaa ja rahaa.
Tiedustelut

Mikä tekee Transly-käännöstoimiston verkkosivukäännösprosessista niin erityisen?

 

On lukuisia syitä sille, miksi sinun pitäisi valita Transly-käännöstoimisto verkkosivujesi kääntämiseen.

👉 Lupaamme, että kommunikointi kanssamme on miellyttävää.

👉 Pyrimme aina löytämään sinulle parhaan ratkaisun.

👉 Erotumme muista nokkeluutemme ansiosta.

 

 

Tässä viisi tärkeintä syytä tilata verkkosivukäännös meiltä.

👇

1. Laadukas käännös ja lokalisoitu sisältö

Hyvä verkkosivustokäännös on sujuva ja virheetön – verkkosivukäännökset, joissa sivuutetaan oikea kielenkäyttö tai jotka on käännetty automaattisesti, eivät herätä luottamusta ja voivat karkottaa kävijöitä. Jos haluat kääntää vironkielisen verkkosivuston venäjäksi houkutellaksesi venäjänkielisiä ihmisiä Virossa, riittää, että käännät vain verkkosivuston. Jos kuitenkin haluat kääntää verkkosivustosi suomeksi ja houkutella suomalaisia asiakkaita, on oleellista, että lokalisoit sivustosi Suomen markkinoille. Verkkosivuston lokalisointi tarkoittaa sivuston mukauttamista kohdemarkkinoille.

website texts copying

2. Kätevä verkkosivun käännösprosessi

Transly-käännöstoimiston kanssa sinun ei tarvitse manuaalisesti kopioida verkkosivutekstejäsi Word-tiedostoon. Tarjoamme ILMAISEN lisenssin WPML Multilingual CMS -lisäosaan asiakkaillemme, jotka käyttävät WordPress-alustaa. WPML antaa mahdollisuuden automaattisesti viedä käännettävät tekstit ja tuoda myöhemmin käännetyt tekstit takaisin verkkosivustolle. Valmiiden käännösten syöttämisestä ei peritä maksua. Jos verkkosivustosi perustuu muuhun sisällönhallintajärjestelmään kuin WordPress, voimme todennäköisesti löytää automaattisen ratkaisun viemällä ja kääntämällä tiedostoja CSV- tai XML-muodossa tai muussa muodossa. Toisin sanoen teemme parhaamme välttääksemme manuaalista kopiointia ja löytääksemme sinulle sopivimman automaattisen ratkaisun.

verkkosivujen kääntäminen

3. Nopea verkkosivukäännös

Erinomaisen teknisen osaamisen, kokeneiden kääntäjien ja sujuvien prosessien ansiosta Transly-käännöstoimisto on yksi nopeimmista verkkosivukäännösten tarjoajista. Ensimmäiseksi säästämme aikaa, joka muuten kulutettaisiin verkkosivuston tekstien kopioimiseen manuaalisesti. Sitten säästämme aikaa käyttämällä erityisiä ohjelmistoja verkkotekstien kääntämiseen useissa käännöstiedostomuodoissa (XLIFF, XML, CSV jne.), mikä tekee kokeneiden kääntäjien työstä entistäkin nopeampaa. Nopeasti kehittyvän neuroverkkokääntämisen ansiosta myös työskentelynopeutemme paranee. Moderni käännösohjelmisto tunnistaa tekstin toistot, mikä nopeuttaa työtä ja tekee siitä asiakkaalle edullisempaa. Kun käännökset ovat valmiit, tuomme ne verkkosivustolle ja asetamme uudet kieliversiot saatavillesi.

kaantaminen verkkosivujen

4. Erittäin näkyvä vieraskielinen verkkosivusto

Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että käännetty verkkosivusto näkyy erittäin hyvin hakukoneissa. Kääntäjillämme ja toimittajillamme on SEO-osaamista, ja verkkosivustoja, verkkotekstejä ja blogitekstejä kääntäessä otamme huomioon strategiset avainsanat. Verkkosivukäännöstekniikkamme avulla voimme kääntää ja tuoda kaikenlaisia merkkejä ja luokkia, kuvien ja videoiden sisällönkuvauskenttiä ja muita verkkosivuston sisältöön liittyviä tekstejä. Lisäksi mukautamme verkkosivuston otsikon ja metatiedot kohdekielelle ottaen huomioon myös hakukoneiden merkkirajoitukset. Kääntäjämme, toimittajamme ja sisällöntuottajamme varmistavat, että otsikko ja metatiedot ovat houkuttelevia vieraalla kielellä, ja voittavat kilpailijoita enemmän napsautuksia hakutulossivulla.

verkkosivujen kääntäminen

5. Edullinen verkkosivukäännös

Verkkosivustomme käännösprojektit toteutetaan käyttäen uusinta tekniikkaa, ja ne ovat 95 % automatisoituja. Alkuperäisten tekstien kopioinnista ja valmiiden käännösten lisäämisestä ei siis aiheudu lisäkustannuksia. Tarjoamme myös ALENNUKSEN tekstin toistuvista osioista. Suurimmalla osalla kääntäjistämme on maisterintutkinto käännöstieteestä. Sivustoa lokalisoidessamme käytämme kohdemarkkinoilla asuvia kielenkäyttäjiä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että verkkosivukäännöksemme olisivat kalliita. Älykkään käännösohjelmiston ja uusimman neuroverkkokääntämisen ansiosta voimme tarjota erittäin kilpailukykyisen hinnan.

Valitse laadukas käännös kokeneelta käännöstoimistolta.
Tietoja meistä

Joitakin asiakkaistamme, jotka ovat uskoneet verkkosivukäännöksensä meille

Verkkosivuston kääntäminen on miellyttävä kokemus

Lähetä tiedustelu 👉

+372 712 4141info@transly.fi

  Usein kysyttyjä kysymyksiä verkkosivukäännöksistä

  Mille kielille Transly tarjoaa verkkosivujen kääntämistä?

  Käännämme verkkosivustoja englanniksi, venäjäksi, latviaksi, liettuaksi, suomeksi, ruotsiksi, norjaksi, saksaksi, ranskaksi, espanjaksi, italiaksi ja monille muille kielille. Olemme kääntäneet verkkosivuja myös esimerkiksi japaniksi, koreaksi ja kiinaksi. Lisäksi tarjoamme sisällöntuotanto- ja hakukoneoptimointipalveluita englanniksi, venäjäksi, latviaksi, liettuaksi, suomeksi ja ruotsiksi. Katso pääasialliset käännöskielemme.

   

  Kuinka kauan verkkosivuston kääntäminen kestää?

  Kääntäjä voi kääntää jopa 1500 sanaa päivässä. Tekstin editoiminen ja tekninen työ vievät kuitenkin myös aikaa. Pääsääntöisesti verkkosivuston kääntämiseen vaadittava aika riippuu verkkosivuston sisällön määrästä.

   

  Kuinka paljon verkkosivuston kääntäminen maksaa?

  Verkkosivustosi kääntämisen hinta riippuu ensisijaisesti verkkosivuston sisällön määrästä (sanamäärä). Verkkosivuteksteissä on yleensä melko paljon toistoja. Toistot ovat toistuvia osia, esimerkiksi samoja lauseita, jotka toistetaan jokaisella alasivulla. Tarjoamme alennuksen toistoista. Vertaillessasi eri käännöstoimistojen tarjouksia kiinnitä huomiota siihen, mitä tarjous sisältää: onko kyseessä esimerkiksi editoitu vai editoimaton käännös? Verkkosivukäännöksissä on aina viisasta valita editoitu käännös, sillä teksti edustaa yritystäsi. Sijoitus verkkosivuston kääntämiseen voi olla sinulle hyödyksi useiden vuosien ajan. Ammattimaisesti käännetty verkkosivusto hyvällä verkkonäkyvyydellä houkuttelee sivustolle kävijöitä sekä auttaa luomaan luotettavan kuvan yrityksestä. Sen vuoksi sinun kannattaa aina valita editoitu verkkosivukäännös.

   

  Mitä verkkokauppakäännös tarkoittaa?

  Verkkokauppakäännökset ovat hyvin samanlaista kuin verkkosivukäännökset. Sisältösivujen ja viestien lisäksi on käännettävä myös tuotetiedot, tuotekategoriat sekä merkinnät. Verkkokauppakäännös edellyttää vaatii enemmän lokalisointia kuin tavallinen verkkosivukäännös – hinnat ja toimitustavat saattavat vaihdella sen mukaan.

   

  Kuinka WordPress-verkkosivu käännetään?

  WPML Multilingual, Polylang, LocoTranslate, TranslatePress ja Weglot ovat lisäosia, joita käytetään tavallisesti WordPress-verkkosivustojen kääntämiseen. Näistä vaihtoehdoista eniten mahdollisuuksia antaa WPML Multilingual CMS, ja me tarjoamme sen ILMAISEKSI asiakkaillemme.

   

  Mitä eroa on maksullisilla lisäosilla, joita käytetään WordPress-verkkosivustojen kääntämiseen?

  WPML

  Polylang

  Loco

  TranslatePress

  Weglot

  Mahdollisuus käännösohjelmiston käyttämiseen

  kyllä

  kyllä

  ei

  ei

  kyllä

  Kääntäminen

  ohjelmistossa, sisällönhallinnassa

  ohjelmistossa, sisällönhallinnassa

  sisällönhallinnassa

  suoraan verkkosivustolla

  ohjelmistossa, käyttöliittymässä

  Sisältötekstien vienti, käännösten tuonti

  XLIFF-tiedostot, nopeaa ja helppoa

  CSV-tiedostot, lisäosa

  ei mahdollista

  ei mahdollista

  CSV- ja XLIFF-tiedostot, nopeaa ja helppoa

  Kielten määrä

  rajoittamaton

  rajoittamaton

  rajoittamaton

  rajoittamaton

  1 kieli

  Käännöksen enimmäissanamäärä

  rajoittamaton

  rajoittamaton

  up to 5,000 words

  rajoittamaton

  up to 10,000 words

  Tekninen tuki

  kyllä

  kyllä

  jonkinlainen

  kyllä

  kyllä

  SEO-mahdollisuudet

  kyllä

  kyllä

  vähäiset

  kyllä

  kyllä

  Hinta

  79 euroa vuodessa / kolme verkkosivustoa, ilmainen Translyn asiakkaille

  139 euroa / yksi verkkosivusto

  6,95 euroa kuukaudessa

  79 euroa vuodessa / yksi verkkosivusto

  99 euroa vuodessa

   

  Mitä eroa on ilmaisilla lisäosilla, joita käytetään WordPress-verkkosivustojen kääntämiseen?

  WPML (ilmainen Translyn asiakkaille)

  Polylang FREE

  Loco

  TranslatePress

  Mahdollisuus käännösohjelmiston käyttämiseen

  kyllä

  ei

  ei

  ei

  Kääntäminen

  ohjelmistossa, sisällönhallinnassa

  sisällönhallinnassa

  sisällönhallinnassa

  suoraan verkkosivustolla

  Sisältötekstien vienti, käännösten tuonti

  XLIFF files, quick and easy

  ei mahdollista

  ei mahdollista

  ei mahdollista

  Kielten määrä

  rajoittamaton

  rajoittamaton

  jopa 10

  enintään 1

  Käännöksen enimmäissanamäärä

  rajoittamaton

  rajoittamaton

  enintään 2 000 sanaa

  rajoittamaton

  Tekninen tuki

  kyllä

  ei

  ei

  ei

  SEO-mahdollisuudet

  kyllä

  ei

  ei

  ei

   

  Sisältääkö ilmainen WPML Multilingual CMS -lisäosa sitoumuksia?

  Jos tilaat verkkosivukäännöksen meiltä ja saat ilmaisen WPRML Multilingual CMS -lisäosan, et sitoudu Transly-käännöstoimistoon. Tarjoamme tämän lisäosan asiakkaillemme, sillä sen avulla voimme tarjota tehokkaimman ja kätevimmän verkkosivukäännöksen, joka on yhteensopiva laadunvalvontamenetelmiemme kanssa.

   

  Mitä WooCommerce-verkkokauppakäännös sisältää?

  WordPress-sisällönhallintajärjestelmään perustuvan WooCommerce-verkkokaupan kääntäminen on samanlaista kuin tavallisen WordPress-verkkosivuston kääntäminen, ja se voidaan suorittaa onnistuneesti WPML:n tai Weglotin avulla. Verkkokauppakäännöksissä yksiköiden, kuljetusolosuhteiden, luokittelujen jne. lokalisoiminen vaatii enemmän huomiota.

   

  Kuinka Joomla-verkkosivu käännetään?

  Kun on kyse toiminnallisuudesta, Joomla-sisällönhallintajärjestelmään perustuva verkkosivusto sijoittuu helpon ja kätevän WordPressin sekä tehokkaan Drupalin väliin. Joomla-verkkosivuston kääntäminen on melko helppoa sisällönhallintajärjestelmän uusimmilla versioilla (1.6 ja uudemmat). Joomla-verkkosivuston tekstien kääntämiseen voidaan käyttää esimerkiksi jDiction-lisäosaa, joka tukee myös CSV- ja XLIFF-tiedostojen vientiä.

   

  Kuinka Drupal-verkkosivu käännetään?

  Drupal on erittäin tehokas, joustava, toiminnallinen ja turvallinen sisällönhallintajärjestelmä. Drupal soveltuu parhaiten monimutkaisten, suurisisältöisten ja paljon käytettyjen verkkosivustojen hallintaan. Drupal-verkkosivustojen kääntämiseen voidaan käyttää File Translationia, sillä se mahdollistaa lähdetekstin viennin ja käännöstekstin tuonnin HTML- tai XLIFF-muodossa.

   

  Kuinka Wix-verkkosivu käännetään?

  Wix on erittäin yksinkertainen pilvipohjainen kehitysympäristö, joka tarjoaa lukemattomia kustomointivaihtoehtoja. Wix-verkkosivuja voidaan kääntää integroidulla Wix Multilingual -ominaisuudella lisäämällä käännökset manuaalisesti sisällönhallintaan.

   

  Kuinka Shopify-verkkosivu käännetään?

  Shopify on verkkokauppa-alusta kauppiaille, jotka haluavat verkkokauppansa olevan vain yhdellä kielellä. Useampien kielten lisäämiseen Shopify-palvelussa on käytettävä kolmannen osapuolen sovelluksia. Yksi tällainen sovellus on langify (kuukausimaksu alkaen 17,50 dollaria), joka tekee Shopify-verkkokaupan kääntämisestä erittäin kätevää CSV-, gettext-, XLIFF- ja JSON-tiedostojen ansiosta. Weglotia voidaan myös käyttää Shopify-verkkokaupan kääntämiseen.

   

  Kuinka Magento-verkkokauppa käännetään?

  Magento on PHP-pohjainen verkkokauppa-alusta. Magento-verkkokaupat voidaan kääntää kopioimalla tuotteet yksitellen ja lisäämällä niihin käännökset. CSV-muotoinen sanakirja tekee prosessista kätevämmän. Maksullinen AppJetty-sovellus (hinta alkaen 149 dollaria) tekee kuitenkin Magento-verkkokaupan kääntämisestä paljon helpompaa. Weglotia voidaan myös käyttää Magento-verkkokaupan kääntämiseen.

   

  Kuinka PrestaShop-verkkokauppa käännetään?

  Samoin kuin Magento, myös PrestaShop on PHP-pohjainen verkkokauppa-alusta. PrestaShop-käännökset lisätään yleensä manuaalisesti. Tuotetiedot voidaan viedä käännettäviksi CSV-tiedostoina. Weglotia voidaan käyttää myös PrestaShop-verkkosivujen kääntämiseen.

   

  Verkkosivukäännös on valmis: mitä seuraavaksi?

  Verkkosivustosi näkyvyyden ylläpitämiseksi ja parantamiseksi vieraskielisissä hakukoneissa käännettyä sisältöä on päivitettävä säännöllisesti. Tarjoamme automaattisia järjestelmiä, jotka auttavat hallitsemaan käännöksiä vain muutamalla napsautuksella verkkosivuston päivitysten yhteydessä.

   

  Mitä on hakukoneoptimointi (SEO)?

  Hakukoneoptimointi on prosessi, jolla parannetaan verkkosivustosi näkyvyyttä hakukoneissa. Mitä korkeampi verkkosivuston sijainti on hakutuloksissa, sitä enemmän kävijöitä se houkuttelee. Tärkeä osa SEO:ta on sisältö, joka on jäsennelty tavalla, joka tekee siitä näkyvän verkon selaajille. Tarjoamme hakukoneoptimointia vierailla kielillä, eli varmistamme, että käännetty verkkosivustosi näkyy hakukoneiden tulossivun yläosassa.

   

  Miksi käännetyn verkkosivuston hakukoneoptimointi on tärkeää?

  Jokainen kielitila on erilainen. Jos verkkosivustosi on esimerkiksi vironkielinen ja esiintyy Googlen ensimmäisten tulosten joukossa avainsanoihisi liittyvissä hauissa, on saman tuloksen saavuttamiseksi suomeksi optimoitava myös käännetty verkkosivusto. Jos aiot päästä ulkomaisille markkinoille, on ehdottoman tärkeää, että verkkosivuston sisältö optimoidaan vielä tehokkaammin kohdekielellä kuin lähdekielellä, sillä vastaavalla teemalla olevia verkkosivustoja saattaa olla enemmän kyseisellä kielellä, ja siksi kilpailu samoista avainsanoista on kovempaa.

   

  Kuinka saan vieraskielisen verkkosivustoni näkymään Googlen suosituimmissa hakutuloksissa?

  Sisällöntuotanto ja hakukoneoptimointi varmistavat Googlessa sen, että vieraskielinen verkkosivusto näkyy ensimmäisten tulosten joukossa. Verkkosivuston optimointi vain alkuperäiskielelle ei riitä. Avainsanat ja avainsanakilpailijat tulisi myös analysoida kaikilla muilla kielillä, joille verkkosivustosi on käännetty. Olemassa olevia tekstejä on mukautettava tai luotava uusia tekstejä tämän analyysin perusteella, jotta kielitilan erityispiirteet otettaisiin paremmin huomioon. Sinun on luotava esimerkiksi virosta englanniksi käännetylle verkkosivustolle huomattavasti enemmän sisältöä kuin alkuperäisellä verkkosivustolla on, koska kilpailu englanninkielisessä kyberavaruudessa on paljon kovempaa: samoista avainsanoista taistelevat usein kymmenet tuhannet verkkosivustot. Jos virolainen verkkosivustosi kilpailee laajemmista tai lyhyemmistä avainsanoista, kannattaa ehkä keskittyä tarkemmin englanninkieliseen versioon ja pyrkiä saamaan lisää tarkempia tai pidempiä avainsanoja houkuttelemaan kävijöitä. Sellaisten hyvin kohdennettujen avainsanojen käyttö, joista kilpailu on vähäisempää, voi olla erinomainen vaihtoehto runsaalle sisällöntuotannolle.

   

  Mitä pysyvään kumppanuuteen verkkosivukäännöksissä liittyy?

  Tarjoamme myös pysyviä kumppanuuksia verkkosivujen kääntämiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että mukautamme tai käännämme säännöllisesti uutta tuottamaasi verkkosisältöä. Prosessi voidaan automatisoida täysin, mikä säästää sekä aikaa että rahaa. Tällainen yhteistyö on paras vaihtoehto verkkosivustojen käännösprojekteille, jos verkkosivustoasi tarjotaan useilla vierailla kielillä ja päivität verkkosivustosi sisältöä säännöllisesti alkuperäiskielellä. Tällaisissa tapauksissa tuotamme kaikki verkkosivupäivitysten käännökset haluamillasi kielillä. Säännölliset sisältöpäivitykset auttavat varmistamaan paremman hakukonesijoituksen verkkosivustollesi sekä lisäävät jatkuvasti verkkosivustosi volyymia sekä alkuperäisellä että vieraalla kielellä. Tämä auttaa varmistamaan paremman näkyvyyden kaikilla markkinoilla.

   

  Mitä on avainsana-analyysi?

  Avainsana-analyysi koostuu tärkeimpien avainsanojesi luetteloinnista toimialasi, asiakasprofiilisi, kilpailutasosi ja tarjoamiesi tuotteiden tai palveluiden perusteella. Avainsana-analyysi toimii avainsanastrategian perustana. Kielistä, avainsanastrategiasta ja tavoitteista riippuen avainsana-analyysi voi tunnistaa muutamasta kymmenestä pariin tuhanteen tärkeintä avainsanaa ja lausetta. Tarjoamme avainsana-analyysipalvelua viron-, englannin-, venäjän- ja suomenkielisille verkkosivuille. Avainsana-analyytikkomme ovat kuitenkin työskennelleet myös muiden kielten parissa. Kaikissa tapauksissa avainsana-analysointiprojekti on uskottu SEO-asiantuntijalle, joka puhuu kohdekieltä äidinkielenään. Äidinkielenään kieltä puhuvien asiantuntijoiden avulla voimme tarjota sinulle Viron parhaan vieraskielisen avainsanojen analysointipalvelun.

   

  Mitä on SEO-copywriting?

  SEO-copywriting on paras tapa parantaa verkkosivustosi näkyvyyttä ja lisätä myyntiä sivustosi avulla. SEO-copywriting yhdistää parhaat copywriting-käytännöt ja kaikki testatut SEO-taktiikat. Toisin sanoen SEO-copywritingissa on kyse tehokkaan ja SEO-ystävällisen myyntitekstin luomisesta. Prosessin hakukoneoptimointiosa varmistaa, että teksti houkuttelee liikennettä verkkosivustollesi, kun taas sisällöntuotannossa käytettyjen copywriting-käytäntöjen tarkoituksena on suostutella lukija tilaamaan tai ostamaan palvelu.

  Näiden kahden asian yhteisvaikutus auttaa lisäämään merkittävästi verkkosivuston kautta vastaanotettujen tilausten määrää. Tarjoamme SEO-copywriting-palvelua viroksi, venäjäksi, suomeksi ja englanniksi. Tekstinkirjoittajamme pitävät itsensä ajan tasalla jatkuvasti muuttuvista SEO-säännöistä ja pyrkivät tuottamaan tekstiä, joka tuo enemmän kävijöitä verkkosivustollesi sekä auttaa varmistamaan paremman myynnin.

   

  Katso myös:

  👉 Verkkosivukäännösten 10 käskyä

  👉Verkkosivukäännös ja WordPress-lisäosat

  👉 Verkkosivuston kääntäminen

  👉 Millainen on hyvä verkkosivukäännös?

  👉 Kuinka käytät lippukuvakkeita verkkosivukäännöksissäsi?

  Uusien teknologioiden ja ISO-yhteensopivan laadunhallintajärjestelmän käyttöönotto takaa täydellisen käännöksen.
  Lähetä tiedustelu