Transly tarjoaa vivahteikkaita ja kontekstiin sidottuja käännös-, lokalisointi- ja transcreation-palveluita asiakkaille ympäri maailmaa. Pääasiallisiin palveluihimme kuuluvat kääntäminen, copywriting, SEO ja editointi eri kielillä. Ammattitaitoinen, kielten asiantuntijoista koostuva tiimimme tarjoaa palvelua, joka on enemmän kuin yksinkertainen käännös, taaten laadukasta ja alkuperäistä sisältöä, joka on täysin mukautettu alueellesi, kulttuurillesi ja erityisalueellesi sopivaksi.

Tõlkebüroo Toimetaja

Miksi valita Transly?

  • Henkilökohtainen palvelu
  • Omistautuneet projektipäälliköt
  • Erikoistuneet kieliammattilaisten ja kääntäjien tiimit
  • Luotettava laadunhallinta
  • Maailmanlaajuinen lokalisointiosaaminen
  • Edistynyt tekninen osaaminen
  • Kilpailukykyiset hinnat
Toimetaja tõlkebüroo

Projektipäälliköt

Gerda

Gerda on lahjakas projektipäällikkömme, jonka innostus, lämpö ja omistautuminen ovat avain onnellisiin asiakkaisiin. Hän on kotoisin Tarton yliopistokaupungista, jossa hän on myös suorittanut englantilaisen filologian tutkinnon. Englannin lisäksi hän puhuu sujuvasti myös espanjaa. Gerdan erinomaiset viestintätaidot, nopeat vastaukset ja hyödylliset ideat tekevät hänestä fantastisen projektipäällikön, jonka positiivisuus tarttuu muihin.

käännös

Katrina

Katrinan osaavissa käsissä jokainen käännösprojekti valmistuu nopeasti ja onnistuneesti. Hän suhtautuu kieliin erittäin intohimoisesti. Katrinan äidinkieli on venäjä, ja hän on suorittanut suomen kielen ja kulttuurin tutkinnon. Hänen huomaavaisuutensa, hyvä huumorintajunsa ja ystävällinen ja välittävä luonteensa tekevät hänestä ihanteellisen kollegan.

Toimetaja-vene-suuna-juht-2

Shane

Shane on tarmokas myyntipäällikkömme, joka ylittää asiakkaiden odotukset päivittäin. Hän on suorittanut liikkeenjohdon tutkinnon McMastersin yliopistossa Kanadassa. Englannin lisäksi Shane puhuu espanjaa ja viroa. Shane vastaa asiakkaille salamannopeasti, antaa hyviä neuvoja ja löytää parhaan ratkaisun. Hänen luova ajattelutapansa ja avuliaisuutensa saavat asiakkaat palaamaan meille yhä uudestaan.

Transly sales manager

Külli

Külli on kehitys- ja teknologiajohtajamme. Hän on työskennellyt kääntäjänä yli 15 vuotta ja opiskellut kääntämistä Tallinnan yliopistossa. Külli on perfektionisti, joka on tyytyväinen vain täydelliseen lopputulokseen. Hänen ainutlaatuinen kykynsä on nopea lukutaito. Hän on myös teknisesti erittäin terävä ja hänellä on erehtymätön kyky ennakoida tulevia trendejä.

Toimetaja tegevjuht

Minni

Minni on digitaalisen markkinoinnin ja sisältömarkkinoinnin johtajamme. Hänellä on kandidaatin tutkinto semiootiikasta sekä maisterintutkinto (cum laude) kauppatieteistä. Hänen työhistoriassaan yhdistyvät markkinointi, PR, sisällöntuotanto, hakukoneoptimointi ja muut digitaaliset palvelut. Minni on tutkinut vuosia eri maita Euroopassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa ja puhuu näin ollen sujuvasti useita kieliä, kuten englantia, venäjää ja espanjaa.

sisällöntuotanto

Kääntäjät, editoijat ja sisällöntuottajat

Katarina

Katarina on loistava sisällöntuottaja ja taitava englannin ja ruotsin kääntäjä. Hänellä on tutkinto journalismista ja hän opiskelee parhaillaan kääntämisen maisteriksi. Katarina on lahjakas sanaseppä, jonka jokaisella sanalla on painoa ja merkitystä ja joka kirjoittaa kiinnostavia lehdistötiedotteita, artikkeleita ja blogikirjoituksia, jotka eivät varmasti jätä ketään kylmäksi. Hän on myös poikkeuksellisen lahjakas lehdistö-, proosa- ja mainostekstien kääntäjä. Hänen huomaavaisuutensa, hyvä huumorintajunsa ja ystävällinen ja välittävä luonteensa tekevät hänestä ihanteellisen kollegan. Lopuksi, kun kyse on Katarinasta, ei mene päivääkään ilman ad hoc -runoutta ja pientä tanssahtelua.

Ruotsin kielen kääntäjä

Keith

Keithillä on englannin kielen ja kulttuurin kandidaatin tutkinto ja maisterin tutkinto (cum laude) käännösopinnoissa, ja hän on entinen englannin opettaja, joka on taitava työskentelemään kulttuurien välisissä ympäristöissä. Hän on luova ja huolellinen kääntäjä, jolla on rakkaus kieliin ja silmää yksityiskohdille. Hän on erityisen kiinnostunut kääntämään lakitekstejä, markkinointitekstejä, mainoksia ja verkkosivustoja.

markkinointi kääntäjä

Kennet

Kennet on työskennellyt kääntäjänä yli 20 vuotta. Hän on hankkinut tutkinnot Helsingin yliopistosta ja Zaragozan yliopistosta Espanjasta. Kennet on nopea, tarkka ja erittäin lahjakas. Hän on polyglotti, joka puhuu ruotsin, suomen ja englannin lisäksi myös espanjaa ja venäjää.

Ruotsin kielen editoija

Kristiina

Kristiina on määrätietoinen ja ammattitaitoinen kääntäjä, jolla on vahva työmoraali ja laaja kokemus käännösalalta. Hän on suorittanut käännöstieteen maisterin tutkinnon (cum laude). Hänen tekniset käännöksensä ovat aina terminologisesti täsmällisiä, oikeusalan käännökset huolellisesti harkittuja ja markkinointitekstit sujuvasanaisia ja vakuuttavia. Kristiina rakastaa ennen kaikkea sellaisten tekstien kääntämistä, jotka luovat arvoa yhteiskunnalle. Vapaa-ajallaan hän harrastaa neulomista ja virkkaamista sekä nauttii herkullisesta ruoasta. Kristiina on intohimoinen koirien ystävä ja omistaja, ja hän on myös aloittanut matkansa koirakouluttajaksi.

tehnikatõlkija

Mailiis

Mailiis on suorittanut kandidaatin tutkinnon saksan kielessä ja kulttuurissa sekä maisterin tutkinnon (cum laude) käännöstieteessä, ja hänellä on poikkeuksellisen rikas sanavarasto. Tästä ovat osoituksena hänen kääntämänsä erinomaiset lehdistötiedotteet, artikkelit ja verkkosivustot. Sen lisäksi, että Mailiis on taitava markkinointitekstien kääntäjä, hän tekee myös laadukkaita oikeusalan käännöksiä. Vapaa-ajallaan Mailiis pitää lukemisesta, palapelien tekemisestä, ristipistotöistä ja ruoanlaitosta.

tõlkija

Mari-Liis

Mari-Liis on lahjakas copywriter, joka luo erilaisia tekstejä sosiaaliseen mediaan, verkkosivustoille ja lehdistölle. Hänen vahvuuksiaan ovat kuuntelutaidot, ystävällisyys ja ammatillinen omistautuneisuus. Hän opiskelee parhaillaan kielitiedettä tohtorintutkintoa varten. Hän muokkaa asiakkaan vision houkutteleviksi sanoiksi ja ottaa samalla huomioon sisällöntuottamisen parhaat käytännöt. Kärsivällisen, ammattimaisen ja empaattisen lähestymistapansa kautta Mari-Liis tuottaa jatkuvasti parhaita tuloksia.

copywriter

Mark Kristjan

Mark Kristjan on kääntäjä, joka ei pelkää haastaa itseään. Hänellä on kandidaatin tutkinto espanjan kielestä ja kulttuurista, ja hän on opiskellut kääntämistä Espanjassa. Taide ja kulttuuri kiehtovat Markia, ja hän on järjestänyt matkoja ja retkiä sekä ranskaksi että espanjaksi. Mark on poikkeuksellisen hyvä kääntäjä, jolla on selkeä silmä yksityiskohdille. Hän kunnioittaa ammattiaan täysin ja pyrkii jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja kasvuun. Mielenkiintoinen seikka Markista on, että hänellä on ilmiömäinen muisti: hän osaa esimerkiksi lausua ulkoa piin likiarvon 80 desimaalin tarkkuudella.

Toimetaja tõlkeprojektide juht

Paula

Paula on kaunopuheinen copywriter, jolla on vahvat analyyttiset taidot ja synnynnäinen taipumus kirjoittamiseen ja kommunikointiin. Hän puhuu sujuvasti suomea, venäjää ja ruotsia, ja hänellä on maisterin yhteistutkinto kansainvälisissä suhteissa ja itäeurooppalaisissa opinnoissa. Hänen kansainvälinen näkemyksensä on seurausta siitä, että hän on aiemmin asunut ja työskennellyt/opiskellut neljässä maassa. Hän on myös suorittanut puolen vuoden harjoittelun Suomen Nur-Sultanin suurlähetystössä ja työskennellyt kansalaisjärjestöjen, kuten Amnesty Internationalin ja Helsingin YK-nuorten, kanssa.

Suomen kielen kääntäjä

Ramon

Entinen ESL-opettaja Ramon on englannin kielen editoija ja copywriter. Hän asuu Ison-Britannian East Angliassa ja työskentelee meille etänä. Hän on suorittanut kandidaatin yhteistutkinnon englannin kirjallisuudessa ja historiassa sekä historian maisterintutkinnon ja työskennellyt sanojen parissa melkein 10 vuoden ajan. Ramonilla on epätavallinen kyky muuttaa lähes mikä tahansa teksti erinomaiseksi lopputuotteeksi. Hän on vahva luova kirjoittaja ja epätavallinen ajattelija. Hän on vaatimaton, luotettava, nopea ja hänellä on tarkkaavainen silmä virheiden huomaamiseen.

Englannin kielen editoija

Roman

Pehmeän baritoniäänen omaava Roman on todellinen monilahjakkuus, jonka venäjänkielisiä käännöksiä ylistävät sekä toimittajat että asiakkaat ja jonka soljuva äänensävy kuulostaa yhtä hyvältä mainoksissa, lavalla ja televisio-ohjelmissa. Hänellä on kaksi tutkintoa: yksi venäläisessä filologiassa ja toinen näyttämötaiteessa. Virossa, Venäjällä, Valko-Venäjällä, Suomessa ja Isossa-Britanniassa opiskelleella Romanilla on kokemusta kääntämisestä, editoinnista, taustaselostuksista ja dubbauksesta sekä näytelmäkirjoittamisesta, julkisesta puhumisesta ja näyttelemisestä.

Venäjän kielen kääntäjä

Sergei

Sergei on yksi tiimimme kokeneimmista ja sivistyneimmistä jäsenistä, sillä hän on työskennellyt editoijana ja kääntäjänä yli 25 vuoden ajan kääntäen pääasiassa virosta ja englannista venäjään monilla aloilla, joihin lukeutuvat fiktio, koulutuskirjallisuus, lakitekstit, liikeasiakirjat ja mainonta. Tarton yliopiston venäjän kielen tohtorinarvon professorina hän on kirjoittanut yli 60 julkaisua, kuten oppikirjoja, monografeja ja tieteellisiä artikkeleita.

Sergei

Danil

Danil on tekninen asiantuntijamme, jonka päivittäiseen työhön kuuluu käännösmuistioiden, termipankkien ja muiden tietotekniikkahankkeiden hallinnointi. Hänen vastuullaan on myös varmistaa, että kaikki käännöstoimiston tietokoneet ja ohjelmistoratkaisut toimivat moitteettomasti. Danililla on monia harrastuksia: hän on aktiivinen peliyhteisön jäsen, kirjoittaa scifi-romaaneja, tekee keramiikkaa ja toimii vapaaehtoisena Pohjois-Viron sokeain yhdistyksessä.

IT-tõlkija

Ota meihin yhteyttä täältä. Odotamme innolla vastaustasi.

Lue blogiamme

Translyn blogia kirjoittavat omat kääntäjämme, sanaseppomme ja editoijamme. Me rakastamme sitä, mitä teemme.

Luota käännöksesi meidän käsiimme. Transly-käännöstoimisto tarjoaa nopeaa ja laadukasta palvelua.

OTA YHTEYTTÄ, HALUAISIMME KUULLA SINUSTA

Älä unohda lisätä sähköpostiosoitettasi ja tiedostojasi, ja muista lähettää viestisi. Me odotamme.